• Намалена цена
  • Ново
Честита независимост Тениска на тениските графични тийнейджъри ежедневни тройници 3D отпечатани плодове на върховете на резервоара за луни мъже мъжки тениски риз?

Честита независимост Тениска на тениските графични тийнейджъри ежедневни тройници 3D отпечатани плодове на върховете на резервоара за луни мъже мъжки тениски ризи

 
BGN 3.00

Продукти
Налично

Напомняне : Имаме малко по -голям размер и да въведем правилно прилягане, молим вас да се обърнете към диаграмата на размера и изображението на диаграмата на размера в галерията Специално описание : Поради различни методи за измерване, грешката е нормално явление в 2-4см . Описание на материала : Анти -манипулатор, деликатен и стилен, видим мек, докосваща коприна. Приложими сценарии : парти, запознанства, работа, пазаруване и др. Ефектът на горната част на тялото : линиите са спретнати, изработката е добре, дизайнът има добър декоративен ефект върху силуета на дрехите, простият дизайн на маншета, удобен за носене, разхлабен, разхлабен. Препоръка за размер : Имайте детски код, код за възрастни, големи размери, умерен размер. Инструкции за измиване : Температурата на ръчно миене е максимална 30 ° C, не избелвайте, окачете на хладно място за изсъхване, максималната температура на Flatiron е 150 ℃, редовно химическо почистване. Специално описание : Поради различни методи за измерване, грешката е нормално явление в 2-4см. Напомняне : Имаме малко по -голям размер и да въведем правилно прилягане, молим вас да се обърнете към диаграмата на размера и изображението на диаграмата на размера в галерията. Подробности за ризи : Мъжки хавайски ризи с разновидности от щампи и цветове могат перфектно да покажат вашия великолепен и елегантен вид, подчертава вашия свеж стил, хавайската риза за мъже може да бъде описано в много начини Hula Dancer Beach Тема от печат, риза с палмово дърво, тропически ризи за Мъже, плажни ризи Aloha за мъже, мъжете бутон надолу с къс ръкав, ежедневни ризи за мъже, празнични ризи за ваканция, ризи във Флорида, модерни ризи.


Характеристики на продукта

Свързани продукти