• Намалена цена
  • Ново
Случаи за възглавница Nestl Комплект от мека капака на възглавницата - леки калъфи за възглавници кралица на комплект - калъф за възглавница от микрофибър, затваряне ?

Случаи за възглавница Nestl Комплект от мека капака на възглавницата - леки калъфи за възглавници кралица на комплект - калъф за възглавница от микрофибър, затваряне на плика - калъфка за камили

 
BGN 6.39

Продукти
Налично

Леки, дишащи и готини на допир, нашите луксозно меки калъфи за възглавници ще създадат спокойно изживяване за сън, оставяйки ви да се чувствате освежени и подмладени. Предлага се и в размерите на King and Toddler, като спане на облак : по -меки и по -издръжливи от калъфите за египетски памучни възглавници, нашите калъфи за възглавници с двойна четка микрофибър са дишащи с меко усещане, за да утешат лицето ви. Избледнява, оцветява, свива и устойчиво на бръчки. Нашата цел №1 е да ви предоставим несравнимо обслужване на клиентите и ние сме щастливи само ако нашите клиенти са щастливи! Пазарувайте с увереност, защото независимо от всичко, ние ви покрихме! Случаи за възглавници NESTL Комплект от 2 - мека капака за възглавници - леки калъфи за възглавници кралица набор от 2 - калъф за възглавница от микрофибър 20x30 инча, затваряне на обвивката - калъфка за камили. Нашите калъфи за възглавници стават по -меки с всяко измиване и те са без бръчки, без необходимо гладене. Нашата приказна селекция от живи цветове няма да избледнее след измиване и е красив, елегантен начин да актуализирате вашата спалня.Уверете се, че това отговаря на номера на вашия модел. Микрофибър, калъфи за възглавници на COTCONSOFT : Нашите калъфи за възглавници са изтъкани от най -висококачествения материал от микрофибър, двойно четка от двете страни за крайна мекота и комфорт.


Характеристики на продукта

Свързани продукти