• Намалена цена
  • Ново
Годишен отчет за морската търговия на Британска Индия с Британската империя и чужди страни Министерството на търговското разузнаване и статистика, Индия. Том 53-ти:

Годишен отчет за морската търговия на Британска Индия с Британската империя и чужди страни Министерството на търговското разузнаване и статистика, Индия. Том 53-ти:

 
BGN 6.39

Продукти
Налично

Ако има такива, те не са част от книгата Том 53-ти : 1 (1918/19) (1919). Тъй като тази книга е препечатана от много стара книга, може да има някои липсващи или погрешни страници, но винаги се опитваме да направим книгата възможно най-пълна. Ако оригиналната книга е публикувана в няколко тома, тогава тази препечатка е само от един том, а не от целия комплект. ДОПЪЛНИТЕЛНИ 10 ДНИ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ОБРАБОТКА, ТЪЙ КАТО КНИГИТЕ С КОЖЕНА ПОДВЪРЗИЯ СА ИЗЦЯЛО РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Това не е препечатано или разпознато препечатано. Страници : 810 Заглавие : годишен отчет за морската търговия на Британска Индия с Британската империя и чужди страни / Министерство на търговското разузнаване и статистика, Индия. Преиздадено издание от 1919 г. Всяка страница се проверява ръчно преди отпечатване. Илюстрациите, индексът, ако има такива, са включени в черно и бяло. Няма промени в оригиналния текст. Ако желаете да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. 1 (1918/19) кожена подвързия на гръбначния стълб и ъгли със златист листов печат на гръбначния стълб. Том 53-ти : 1 (1918/19) (1919) автор : годишен отчет за морската търговия на Британска Индия с Британската империя и чужди страни / Департамент за търговско разузнаване и статистика, Индия.


Характеристики на продукта

Свързани продукти