• Намалена цена
  • Ново
Пантсавер по поръчка Автомобилни стелки за Субару наследство , компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, тежкотоварни устойчиви н?

Пантсавер по поръчка Автомобилни стелки за Субару наследство , компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, тежкотоварни устойчиви на атмосферни влияния пластмаса, тен

 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Персонализирано прилягане : вашата подложка за кола се нарязва, за да отговаря на точното оформление на пода на Субару, така че да се монтира за секунди, без да се изискват винтове, болтове, крепежни елементи или инструменти) на кал и лесно избършете или изплакнете чисти. Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила. Произведено в Северна Америка : гордо произведено в Канада от членове на Обединените стоманолеярни (УСВ местни 1-500) и подкрепено от доживотна гаранция за вашето спокойствие. Защитете колата и дрехите си : дълбоки канали канализират вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унции.) на вода и лесно избършете или изплакнете чиста. Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, без бисфенол А пантсавър изтривалки са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76â ° Ф (- 60Â ° в).Панталони спестител по поръчка 4пк автомобил етаж Мат Комплект за Субару наследство 2016 : проектиран по поръчка отговарят на сложните контури и повърхности на пода на Вашия автомобил.


Характеристики на продукта

Свързани продукти